top of page

Eläinlääkäri Helsinki – Luotettavaa hoitoa Lemmikeillesi

Eläinlääkäriasema Pups 'n Pets Atlantinkatu, Helsinki

Pups 'n Pets – Lemmikkisi paras ystävä

Tervetuloa Pups 'n Pets -eläinlääkäriasemalle! Me tarjoamme korkeatasoista ja lämminhenkistä hoitoa kaikille perheen lemmikeille. Sijaitsemme kätevässä paikassa Jätkäsaaren sydämessä ja olemme avoinna joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Ajanvaraus ja aukioloajat

Ajanvaraus onnistuu joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Olemme avoinna arkisin klo 8:30 alkaen ja tarvittaessa joustamme aukioloajoissamme. Eläinlääkäriasemamme palvelee sinua ja lemmikkiäsi myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

Pups 'n Pets, Eläinklinikka Helsingissä

Palvelumme

Tarjoamme monipuolisia palveluita lemmikeille. Meillä on käytössämme modernit laitteet ja kokeneet eläinlääkärit, jotka varmistavat lemmikkisi parhaan mahdollisen hoidon. Eläinklinikallamme onnistuvat hoidot rokotuksista leikkauksiin.

Lämminhenkinen henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja palveluhenkisistä eläinlääkäreistä ja hoitajista. Kaikki tiimimme jäsenet ovat koulutettuja ja omistautuneita lemmikkisi hyvinvoinnille. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Eläinklinikka Helsingissä, ajanvaraus puhelimitse ja klinikka avoinna klo 8:30 alkaen

Yhteystiedot ja sijainti

Sijaitsemme kahdessa toimipisteessä keskeisellä paikalla Helsingin Jätkäsaaressa. Yhteystietomme löydät tämän osion alta. Meille pääsee kätevästi sekä julkisilla kulkuvälineillä, että omalla autolla. Parkkipaikkoja löytyy lähikatujen varsilta. Hätätilanteissa klinikoiden eteen voi ajaa auton lyhyeksi ajaksi. Ajan voi varata kätevästi myös puhelimitse.

Eläinlääkäriasema Pups 'n Pets, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki.

Eläinlääkäriasema Pups 'n Pets Atlantti, Atlantinkatu 5, 00220 Helsinki.

Jos olet huolissasi lemmikkisi terveydestä, meille voit aina soittaa, neuvomme mielellämme.

Ajanvaraus ja neuvonta puh. 045 273 4650

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, chatissä tai sähköpostitse info@pupsnpets.fi

Pups 'n Pets, eläinlääkäriasema joka sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa

Miksi valita Pups ‘n Pets?

Eläinlääkäriasema Pups 'n Pets on omistautunut tarjoamaan laadukasta ja huolehtivaa palvelua lemmikillesi. Pyrimme aina asiakkaan sekä lemmikin yksilölliseen kohtaamiseen. Tämä varmistaa, että lemmikkisi saa parhaan mahdollisen hoidon, oli kyseessä sitten rutiinitarkastus, kroonisen sairauden seuranta tai hätätilanne.

Eläinlääkäriasemamme Jätkäsaaressa on varustettu viimeisimmällä teknologialla ja laitteilla. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota tarkkaa diagnostiikkaa, tehokasta ja turvallista hoitoa kaikille lemmikeille.

bottom of page